Bezoek onze winkel in Varsseveld
Klanten beoordelen ons met een 8,8
Gratis verzending bij besteding vanaf €10
Betalen met iDeal, PayPal, KBC of Bancontact

Verzenden

Wij versturen de bestellingen van ons naar klanten binnen Nederland met PostNL en DHL. Wij voorzien alle zendingen van een track-and-trace link die wij ook met u delen. Zo weet u altijd waar uw pakketje blijft. Op deze pagina vindt u alle informatie over onze logistieke processen. Staat uw vraag er toch niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

 

 

Wat zijn de verzendkosten op mijn bestelling?


Voor klanten in Nederland hanteren wij een drempelbedrag van € 10,00 voor gratis verzending, hieronder bedragen de verzendkosten € 3,95. Tip: Hierdoor loont het vaak om een extra product aan te schaffen in plaats van de verzendkosten te betalen! Voor klanten in België hanteren wij een drempelbedrag van € 20,00 voor gratis verzending. Hieronder bedragen de verzendkosten € 3,95. Alle genoemde prijzen op de website zijn exclusief eventuele verzendkosten bij het niet bereiken van het drempelbedrag.

Wij begrijpen goed dat niemand graag verzendkosten betaalt. Voor webwinkels is het echter niet gratis om producten te verzenden, dus ergens moeten deze gemaakte kosten worden terugverdiend. Wij willen onze producten niet onnodig duur maken door de verzendkosten stiekem in de productprijs door te berekenen.

 

Wat zijn de levertijden van een bestelling?

 


Nederland

Voor klanten in Nederland is onze standaard levertijd dat bestellingen die op werkdagen voor 12:00 uur besteld worden, de volgende dag worden aangeleverd. In de volgende tabel hebben we onze standaard levertijd nog even samengevat:

 Bestelmoment  Eerste afleverpoging
 Maandag voor 12:00 uur  Dinsdag
 Dinsdag voor 12:00 uur  Woensdag
 Woensdag voor 12:00 uur  Donderdag
 Donderdag voor 12:00 uur  Vrijdag
 Vrijdag voor 12:00 uur  Zaterdag
 Zaterdag  Dinsdag
 Zondag  DinsdagBelgië

Helaas zijn wij voor bestellingen geplaatst door Belgische klanten niet in staat deze even snel te leveren als voor onze Nederlandse klanten. Wij hanteren derhalve een levertijd van 2 á 3 werkdagen voor bestellingen met een afleveradres in België.


Algemene richtlijnen verzending

Vrijwel altijd slagen wij erin om onze aangegeven levertijden waar te maken. In uitzonderlijke situaties kan het helaas voorkomen dat deze geschetste levertijden niet gehaald worden. Voor onze juridische leverbelofte verwijzen we daarom naar onze algemene voorwaarden.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Bezoek onze winkel in Varsseveld
Klanten beoordelen ons met een 8,8
Gratis verzending bij besteding vanaf €10
Betalen met iDeal, PayPal, KBC of Bancontact