Bezoek onze winkel in Varsseveld
Klanten beoordelen ons met een 9,0
Gratis verzending met PostNL (NL)
Betalen met iDeal, PayPal of Afterpay

Verzenden

Alle bestellingen van ons naar klanten binnen Nederland worden verzonden met PostNL. Wij voorzien alle zendingen van een track-and-trace link die wij ook met u delen. Zo weet u altijd waar uw pakketje blijft. Op deze pagina vindt u alle informatie over onze logistieke processen. Staat uw vraag er toch niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

 

 

Wat zijn de verzendkosten op mijn bestelling?


Dit resulteert erin dat wij een drempelbedrag van € 20,00 hanteren voor gratis verzending. Als uw orderbedrag lager is dan € 20,00 euro is dat voor ons geen probleem. Er komen dan alleen €3,95 verzendkosten bij. Alle genoemde prijzen op de website zijn exclusief eventuele verzendkosten bij het niet bereiken van het drempelbedrag.

Wij begrijpen goed dat niemand graag verzendkosten betaalt. Voor webwinkels is het echter niet gratis om producten te verzenden, dus ergens moeten deze gemaakte kosten worden terugverdiend. Wij willen onze producten niet onnodig duur maken door de verzendkosten stiekem in de productprijs door te berekenen.

 

Wat zijn de levertijden van een bestelling?


Onze standaard levertijd is dat bestellingen die op werkdagen voor 12:00 uur besteld worden, de volgende dag door PostNL worden aangeleverd. In de volgende tabel hebben we onze standaard levertijd nog even samengevat:

 Bestelmoment  Eerste afleverpoging
 Maandag voor 12:00 uur  Dinsdag
 Dinsdag voor 12:00 uur  Woensdag
 Woensdag voor 12:00 uur  Donderdag
 Donderdag voor 12:00 uur  Vrijdag
 Vrijdag voor 12:00 uur  Zaterdag
 Zaterdag  Dinsdag
 Zondag  Dinsdag

 

Vrijwel altijd slagen wij erin om onze aangegeven levertijden waar te maken. In uitzonderlijke situaties kan het helaas voorkomen dat deze geschetste levertijden niet gehaald worden. Voor onze juridische leverbelofte verwijzen we daarom naar onze algemene voorwaarden.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Bezoek onze winkel in Varsseveld
Klanten beoordelen ons met een 9,0
Gratis verzending met PostNL (NL)
Betalen met iDeal, PayPal of Afterpay