Menu
EUR
  • Bezoek ook onze winkel in Varsseveld
  • Klanten geven ons 9,0/10 uit 2913 beoordelingen
  • Betalen met iDeal, PayPal of Klarna Achteraf

Disclaimer

 
Houtkamp Lederwaren (Kamer van Koophandel: 55674127) verleent u hierbij toegang tot houtkamp.com en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Houtkamp Lederwaren behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
 

 

Beperkte aansprakelijkheid

Houtkamp Lederwaren spant zich in om de inhoud van houtkamp.com zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. 
 
De op houtkamp.com aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Houtkamp Lederwaren.
 
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op houtkamp.com geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Houtkamp Lederwaren. Voor op houtkamp.com opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Houtkamp Lederwaren nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.
 

 

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Houtkamp Lederwaren. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Houtkamp Lederwaren, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. 
 

 

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.
 
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »